Βιογραφικό


Σπούδασα Ψυχολογία στο αντίστοιχο τμήμα του Παντείου Πανεπιστημίου και πήρα την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από την νομαρχία Ανατολικής Αττικής. Συνέχισα τις σπουδές μου στο τμήμα Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, λαμβάνοντας Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Ψυχική Υγεία. Στα πλαίσια αυτά έκανα την πρακτική μου άσκηση στη  «Μέριμνα» όπου εκπαιδεύτηκα στη συμβουλευτική οικογενειών που αντιμετωπίζουν μια σοβαρή ασθένεια, απώλεια ή και θάνατο ενός μέλους της οικογένειας.

Εξειδικεύτηκα στη Γνωσιακή – Συμπεριφοριστική Θεραπεία από το Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς μέσα από ένα τετραετές πρόγραμμα θεωρητικής και κλινικής εκπαίδευσης. Συνεχίζω την εκπαίδευση μου στην Ψυχοθεραπεία, και συγκεκριμένα στη Θεραπεία Σχημάτων από την Ελληνική Εταιρεία Θεραπείας Σχημάτων.

Η εργασιακή μου εμπειρία ξεκίνησε στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού, ενώ παρακολούθησα πρόγραμμα εκπαίδευσης στο Ψυχολογικό Εργαστήριο του Κέντρου Αεροπορικής Ιατρικής της Πολεμικής Αεροπορίας.

Από το 2008 έως το 2013 εργάστηκα στα ιατρεία του Δήμου Αθηναίων παρέχοντας συμβουλευτικές και ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες. Το 2014 συνεργάστηκα με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «Eurotraining» για την παροχή επαγγελματικών συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής στήριξης ανέργων.

Παράλληλα, την ίδια χρονιά ξεκίνησε η συνεργασία μου με το Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς συντονίζοντας ένα ομαδικό Πρόγραμμα για τη Μείωση Σωματικού Βάρους και τη Βελτίωση Εικόνας Σώματος.

Το 2016 συνεργάστηκα με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης δήμου Σπατών – Αρτέμιδας ως εκπαιδεύτρια του μαθήματος «Διαχείριση εργασιακού άγχους / Εναρμόνιση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής».

Από τον Απρίλιο του 2015 εργάζομαι ως Ψυχολόγος στο Συμβουλευτικό – Θεραπευτικό Κέντρο Ημέρας «Άνοδος», παρέχοντας συμβουλευτικές και ψυχολογικές Υπηρεσίες σε ενήλικες με χρόνιες ψυχικές διαταραχές και στις οικογένειες τους.

Διατηρώ ιδιωτικό γραφείο στην περιοχή των Άνω Πατησίων από τον Νοέμβρη του 2010.